BANK SOALAN

BORANG PERTANYAAN - SOAL JAWAB AGAMA

Terima kasih kerana menghubungi Jabatan Mufti Negeri Selangor. Pertanyaan tuan/puan akan diserahkan kepada Panel untuk semakan dan penyediaan jawapan. Sesetengah soalan mungkin memerlukan kajian dan penelitian sebelum penyediaan jawapan. Setelah jawapan tersedia, pihak kami akan memberi maklumbalas melalui emel kepada tuan/puan. Segala keprihatinan dan kerjasama daripada pihak tuan/puan amat kami hargai.

Medan bertanda * adalah wajib di isi.

 
 

(Maklumat yang dinyatakan akan dirahsiakan)

* Soalan hendaklah jelas dengan menggunakan tatabahasa yang betul dan mudah difahami. Penggunaan simbol, kod dan perkataan singkatan (short form) yang tidak dapat difahami adalah tidak dibenarkan.

* Pihak Jabatan Mufti Negeri Selangor berhak untuk tidak menerima dan menjawab soalan yang tidak memenuhi kriteria, seperti soalan yang tidak bersesuaian, tidak berkaitan dengan soaljawab agama, berbentuk provokasi, hinaan kepada mana-mana institusi atau orang persendirian atau apa-apa soalan yang boleh ditafsirkan sepertimana disebut di atas.

* Soalan yang diterima pada hari cuti Sabtu Ahad, kelepasan am dan selepas waktu bekerja hanya akan diproses pada hari bekerja berikutnya